5 sjove danske hjemmesider

Sidder du derhjemme eller på farten og keder dig, og vil du gerne underholdes af internettet? Så er der rig mulighed for det – og vi har prøvet at finde nogle sjove danske hjemmesider, som kan få dig til at smile i hverdagen .

Hidtil har det mest været udenlandske hjemmesider som har budt ind med sjove hjemmesider, men vi er i Danmark efterhånden kommet godt efter det.

Herunder har vi listet vores 5 bud på sjove danske hjemmeside – vi håber du vil finde dem underholdende!

Retardo.dk

retardo.dkI deres titel overskrift kalder de sig selv “Danmarks sjoveste hjemmeside”, og de er da også et godt bud på en af de mest underholdende hjemmesider i Danmark.

Ikke fordi at Retardo tilbyder noget som ikke kan findes på fx Youtube.com – men de har simpelthen gjort det som mange ikke har formået, nemlig at samle alle de sjoveste video og billede klip på en hjemmeside.

Her kan du se videoklip med alt fra sjove reklamer, til mere seriøse hvor folk kommer til skade, hurtige biler – og meget mere. Retardo.dk er nok en af de mest besøgte danske underholdnings hjemmesider, og videoklippene ses ofte delt på sociale medier som Facebook.

Heltnormalt.dk

heltnormalt.dkDu har måske allerede lagt mærke til denne forholdsvis nye hjemmeside, som ofte bliver delt på fx Facebook.

Det er gutterne Mikael Wulff og Anders Morgenthaler, som b.la. tidligere har lavet sjov med den kendte flodhest Dolph, som er med i dette projekt.

Her laver de satire på en masse sjove ting, fx falske/rettede nyheder, statistikker, reklamer – og meget mere. Der findes allerede rigtig mange sjove indlæg på Heltnormalt.dk, og der er ingen tvivl om at denne side vil blive endnu mere populær i 2014.

kvajepanden.dk

kvajepanden.dkEndnu en satire side, som har kendte komikere som Gordon Kennedy, Vicky Berlin, mfl. Bag artiklerne.

På Kvajepanden.dk vil du finde en masse falske nyheder, men også klummer som fx “fredagssmæk” hvor der af og til kan findes klummer som har vagt opsigt, og givet anledning til heftig debat rundt omkring.

Hvis ikke du orker at læse en masse artikler, så kan du finde en masse sjove videoer og billeder på denne hjemmeside ligeså.

Funnyhaha.dk

funnyhaha.dkDu kender allerede Casper Christensen, og vi behøver nok derfor ikke lave den store introduktion af ham.

Casper er manden bag Funnyhaha.dk, og han byder personligt selv ind med både video og tekst på hjemmesiden.

På Funnyhaha.dk finder du fx videoklip fra Live fra Bremen fra TV2, og andre sjove videoklip som er unikt lavet til hjemmesiden.

Du har måske hørt om Funnyhaha.dk i medierne før – da de for noget tid siden ikke blev så populær, da en kvindelig gæst fik tæsk på Casper Christensens egen natklub i København, hvorefter de lavede satire på det på hans hjemmeside efterfølgende. Her var Casper Christensen efterfølgende ude og undskylde, og at han intet kendskab havde til indlægget.


Comments are closed.