Skal du planlægge fest? Så har vi henvisninger her

I dette indlæg har vi fundet frem til tre nyttige hjemmesider, hvis du står og skal afholde en fest, uanset størrelse og omfang.

Først og fremmest vil vi henvise til denne gode hjemmeside, hvis du står og skal planlægge årets fest men mangler inspiration.

På siden finder du mange gode ideer til en underholdende fest uanset hvilket slags fest der skal holdes. Der er gode tips til gør-det-selv festen hvor der måske er et stramt budget der skal overholdes. Læs om de forskellige gratis muligheder i forhold til underholdningen. Eller ønskes en fest hvor underholdingen bliver leveret af professionelle kunstner så som stand up entertainer, tryllekunstner eller mavedanser så find dem via siden.  

Lige meget hvilken fest man ønsker at holde, skal festen planlægges og siden har også nogle bud på forskellige indbydelser, bordkort og bordpynt samt forslag til festens tema hvis der skal være et.

Skal du bruge sangtekster og sange til din fest?

Så besøg: Festsangeogsangtekster.dk

Denne siden har det bedt udvalg af forskellige festsange så som velkomstsange, bryllupssange, fødselsdagssange og konfirmationssange samt andre sjove festsange. Det er muligt at kopiere sangene direkte fra siden, det er nemt og så bidrager man selv med et godt indslag til festen.

En anden mulighed er at lade sig inspirere af de forskellige festsange og derigennem skrive sin egen sang til festen. Siden har også ideer til sangskjuler både de mere klassiske og generelle samt de lidt mere sjove sangskjulere.

Det er ikke gratis at holde den helt rigtige fest

Når man skal holde en god fest er der meget som skal planlægges, hvem skal inviteres med, hvor mange skal med til festen, hvor skal festen holdes, skal gæsterne have mulighed for at overnatte hvor festen skal holdes og så videre, listen er fyldt med gøremål inden selve festen kan find sted.

Dertil kommer spørgsmålet om hvad man vil betale for festen. Det er ikke helt gratis at holde en fest, men der er hjælp at hente. Denne side giver et godt overblik over mange af de opgaver der skal tages højde for før festen og hvordan man kan få gratis indbydelser, gratis bordkort og gratis takkekort med mere. Lad dig inspirere fra siden til din næste fest.

Ønsker du mere info om fester og events, bør du overveje siden her. Derudover rammer det nye år snart, og i den forbindelse bør du også overveje dine muligheder for nytårsgalla.


Comments are closed.