Køb dit elektronik grej online & spar mange penge!

Spar penge på elektronik udstyr onlineVi har været inde på emnet før, men da vi elsker at henvise danskere til de bedste og billigste webshops online – så vil vi komme ind på det igen. Der kan spares rigtig mange penge ved at handle online, og det er der selvfølgelig en rigtig god grund til, og et par af dem er:

  • Forretningen har ikke udgifter til leje af butikslokaler, ekstra personale, mm.
  • Administrationen er nemmere via computeren, og kræver derfor ikke så meget arbejdskraft.
  • Online forretningerne er typisk niche baseret, og derfor kan de bestille langt flere produkter hjem – som giver en lavere pris til slutbrugeren.
  • Mm..

Elektronik & tilbehør er bare billigere online

Computere, TV, elektronik og andet tilbehør til, har altid været billigere online – og i mange tilfælde kan der spares helt op til 40 og 60 procent, sammenlignet med de fysiske butikker.

Her på Surf-skolen.dk, vil vi prøve at give et par eksempler på elektronisk tilbehør – og vi har taget udgangspunkt i en af Danmarks største og billigste shops af elektronik udstyr, nemlig avXperten.dk.

PC højtalere

Her finder du computer højtalere i prisklassen imellem 100kr og op til 695kr. Højtalerne er i pæne og ny-moderne designs, samt er kvalitet fremragende sammenlignet med prisen. Det er klart at du ikke få HIFI udstyr til disse priser, men et rigtig fint produkt til pengene.

iPhone 5 billader

Ofte løber man tør for strøm på farten, og da iPhone er den mest solgte smartphone i Danmark, men også i hele verden – er der måske en stor chance for at netop dette produkt vil være nyttigt for dig. Slut med at løbe tør for strøm når du er rundt på forretningsmøder, eller andet.

iPhone 5 billader – pris: 95kr

HDMI til VGA kabel

Kabler er et af de produkter som der kan spares flest penge på at handle online. Et HDMI til VGA kabel er et kabel mange står og mangler, hvis de gerne vil overføre billedsignal fra fjernsyn til computer, projekter eller lignende som bruger et VGA stik.

HDMI til VGA kabel – pris: 179kr 

Dette var et par eksempler på elektronik og tilbehør til rigtig fornuftige priser online, og du vil med sikkerhed ikke kunne finde de priser der i en lignende fysisk forretning.

Brug den sunde fornuft når du handler online

Vi har desværre set flere eksempler på ”falske” webshops i 2014 end forventet, og derfor bør du bruge den sunde fornuft når du handler online, da der formentlig vil komme flere i fremtiden.

Når du handler online så kig b.la. efter punkter som:

  • Trustpilot anmeldelser
  • E-handelsmærket
  • Betalingsløsning. Fx Quickpay, NETS godkendelser, mm.
  • Kontaktoplysninger som: CVR nr, adresse, e-mail og telefon nummer, mm.
  • Google evt. shoppens navn hvis du er i tvivl. Er det en ”fake” shop – er der formentligt allerede andre som har haft dårlige erfaringer, som de har delt på div. Forums, eller andetsteds.

Comments are closed.