Surferferie i spanien

Nogle af de bedste surfing-steder i Europa ligger i Spanien, med over 4.000 km kyststrækning fra den fantastiske, bjergrige kystlinje Canatabria i nord, til den lavtliggende, tørre kystlinje i syd. Surf poster som Mundaka, Barbate, Los Locos og Santa Marina er et par, der er godt kendt verden. Vi leverer nogle af de bedste surfing helligdage og surf ferier i Spanien og har gjort det siden 2005.

Surfing i Spanien blev først indført omkring 1960, når nogle rejser franske surfere gik på safari på udkig efter det bedste sted at surfe i Spanien. Siden da har surfing i Spanien brød i brand med det spanske folk, der producerer nogle af Europas bedste surfing talent.

I dag er Spanien besidder nogle af verdens største bølger. Med en eventyrlig ånd og lidt planlægning kan surfe Spanien være en fantastisk oplevelse, både i og ud af vandet.

Som med resten af ​​Europa, kører surf sæson i Spanien hele året rundt. SEP-APR ser utroligt konsekvent surf, og varme bølger. De bedste bølger findes på den nordlige Atlanterhavskyst. Men den sydlige Atlanterhavskyst er konsekvent varm og tilbyder fremragende uncrowded surfing i vintermånederne.

Spanien modtager et behageligt varmt klima i vintermånederne, og lange varme dage om sommeren. Vandtemperaturen om sommeren gør, at du kan surfe i kun et par shorts, og selv midt om vinteren er en 3 / 2mm våddragt fint.

Ikke alene er Spanien rig på kvaliteten af ​​deres klima, men det er et fascinerende land at besøge, da det også er kendt for sin utrolige mad, smukke landskaber og imødekommende mennesker. Bestil din ferie i spanien, allerede i dag!

Comments are closed.