Tag på camping

???????????????????????????????????????????????????????????????????Har du nogensinde camperet? Hvis ikke, så bør du virkelig prøve det – for, så går du glip af noget. Camping er rigtig fedt fordi du først, og fremmest kommer naturen så meget ved. Du kommer. Det er også fedt, fordi du kan give slip på din hverdag, og faktisk bare være på campingpladsen, nyde naturen og nyde dig selskab af venner, eller familie. Du kan komme væk fra meget af den stressende hverdag, og bare være dig selv, møde nye mennesker, og bare hygge dig.

Men alt dette vidste du nok i forvejen, og derfor er der ingen grund til, at fordybe sig mere i hvad camping er. Spørgsmålet er så bare, hvor skal du tage på camping? Der findes jo et hav af campingpladser, store som små – indland som udland. Jeg kan kun anbefale 2 campingpladser, da jeg desværre ikke har fået prøvet, så forfærdelig mange endnu. Dem har jeg toplistet efter hvad jeg synes, har været fedest på baggrund af min oplevelse, og på baggrund af hvad andre har fortalt mig.

Hasmark
Hasmark er en glimrende campingplads, som der ligger på Fyn. De har et rigtig cool vikingetema, som der appelerer til alle typer af mennesker i alle aldre. De har både vikingehytter, vikinge legepladser, badeland og en masse andre tiltag! Besøg Hasmark her

Camping Sverige
Camping sverige er en rigtig fed campingplads i Sverige, den ligger Nord for Stockholm, og er på 1000 kvm. Der er rigtig mange danskere, som der besøger campingpladsen, og den er en af de bedste campingpladser i Sverige uden tvivl.

Jeg håber, at du har fået lysten til, at tage ud og campere – for det har jeg, og det skal jeg snart igen. Jeg vil selv tage til Hasmark her i August igen, da det var en rigtig god oplevelse.

Comments are closed.