3 tips til at beskytte din telefon mod skader

Der gik lige præcis et døgn og 4 timer og 12 minutter fra jeg havde købt min nye Samsung Galaxy s6 til jeg havde hamret den i gulvet første gang. Skærmen overlevede dog. Omkring to uger efter var jeg knap så heldig, og måtte kaste efter at få det repareret. iRepair, som jeg fik den lavet hos, var heldigvis rimelige i priserne, og hurtige til arbejdet.

Men vil du gerne undgå den ekstra regning, så har jeg her samlet 5 gode råd til, hvordan du sikrer din nye (eller ældre) smartphone bedst muligt.

1. Få nu fat i det cover

Et cover er der ikke bare for at se godt ud. Det er der faktisk for at afskærme – selv om mange under 14 lader til at have glemt den funktion. Et cover skal være beskyttende og ikke bare bling bling.

Vi på surf-skolen anbefaler at du finder et af silikone – koste hvad det vil. Specielt nye mobiler er glatte og svære at holde ved, og netop et silikone-cover har den overflade der sørger for at din mobil ligger fast i hånden, på bordet i toget og andre glatte overflader med risiko for at mobilen falder ned.

Derudover absorberer et skilikone-cover bare stød mere effektivt end de hårde plastik-covers. Ganske enkelt.

2. Panserglas til skærmen

Anskaf dig de der tynde gummi-klistermærker man kan sætte hen over skærmen. De virker faktisk, og skal du være rigtigt paranoid, så kan du købe panserglas til mobiler og få en reparatør til at sættes det på din mobil.

3. Læge den IKKE i baglommen

Udover den overhængende fare ved at falde på gulvet – eller i toilettet – næste gang du tager bukserne af, så er der en anden faktorer du måske ikke har overvejet. Mobilen bliver faktisk udsat for konstant tryk. Du bøjer den simpelthen, hver gang du bevæger dig med mobilen i baglommen. Når du går, når du bøjer dig fremover eller når du sætter dig på hug for at binde dine sko.

Har du allerede slået opkaldsapparatet i badeværelsesklinkerne, så er det bedste vi kan gøre, at give et træstende link, til siden iRepair, som reparerer stort set alle slags smartphones, til billige penge, i forhold til konkurrenterne.

Comments are closed.