Brug nettet til at finde lejemål & ejendomme

Her på Surf-Skolen.dk elsker vi når vi falder over gode hjemmesider som kan tilbyde nogle helt unikke services til de danske surfere.

Nogle af de hjemmesider som er blevet ret populær hos danskerne, når det drejer sig om services vi bruger i hverdagen; er de mange databaser fyldt med lejemål og ejendomme over hele landet, og endda også i udlandet. Før internettet var hverdag for de fleste, brugte man de lokale ejendomsmæglere til at finde sin kommende bolig, lejemål eller erhvervsbygninger. Aviserne havde ligeså en masse opslag og div. Tavlet rundt om i supermarkeder, tekst TV, mm.

Den lokale ejendomsmægler bliver stadig brugt, det samme gør mindre opslag i avisen – men internettet har taget meget over, og man ser også at ejendomsmæglerne bruger nettet mere og mere til deres markedsføring.

Find dit lejemål via internettet nemt & hurtigt

Men hvorfor er internettet så godt at bruge til at finde lejemål eller ejendomme?

Der findes mange grunde til at det er blevet populært at finde sine boliger online – men nogle af argumenterne kunne være:

  • Man kan søge hurtigt og nemt i databaser, man indtaster blot sine søgekriterier, sted, laveste/højeste pris, mm.
  • Finder du ikke de resultater du håbede på, kan du oprette en profil – og du vil blive kontaktet så snart der er noget som matcher dit ønske.
  • Du kan spare penge på ikke at bruge en ejendomsmægler, men i stedet handler direkte med udlejer/ejeren af ejendommen.
  • Du finder ofte langt flere opslag end du ville have opdaget ved kun at bruge fx den lokale avis, mm. Nogle mægler hjemmesider tager penge for at få adgang til opslagene

Nogle databaser kræver betalt medlemsskab for at man kan se kontaktoplysningerne på dem som har lejemålene. Men i takt med at der er kommet flere databaser med lejemål på nettet, er konkurrencen blevet større – hvilket har gjort at prisen er gået ned, eller er blevet helt gratis. 

Lejemål & ejendomme portaler

Vi har researchet lidt på nettet og fundet frem til en håndfuld af databaser som du måske vil kunne finde nyttig i din søgen efter et lejemål, eller måske med henblik på at købe ejendomme til dig selv, eller som investering.

Studielejemål/boliger:

Findroommate.dk – Delebolig annoncer

Boligportal.dk

– Boliga.dk

– Danmarkbolig.dk

Erhvervslejemål:

Ejendomstorvet.dk

Lokalebasen.dk

Du kan selv finde flere ved at bruge fx søgemaskinen Google. Held og lykke med at finde din kommende bolig!


Comments are closed.